Наслов:

МЕ ФАЌА МАЧНИНА ОД ПРЕМНОГУ ТРАДИЦИЈА ВО ПОП-МУЗИКАТА

Влатко Стефановски

Издадено на: 30.08.2008
Автор: Катерина Шекеровска
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Влатко Стефановски

Клучни зборови:
2008 Влатко Стефановски Катерина Шекеровска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат