Наслов:

УРНЕБЕСЕН ДИЈАЛОГ МЕЃУ ДВАЈЦАТА МУЗИЧАРИ

ПО НАСТАПОТ НА СТЕФАНОВСКИ И СПАСОВ ВО ОХРИ

Објавено на: 29.07.2008
Автор: Време
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
оркестар „Симфониета“ од Софија. Под мајсторско раководство на Свилен Симеонов, Теодосиј Спасов, Влатко Стефаноски,
Забелешка:
ПО НАСТАПОТ НА СТЕФАНОВСКИ И СПАСОВ ВО ОХРИ

Клучни зборови:
Влатко Стефаноски Теодосиј Спасов 2008 Време

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат