Наслов:

ДА СЕ БИДЕ УМЕТНИК Е ПРИВИЛЕГИЈА

пијанистката Ирина Наумовска

Објавено на: 29.07.2008
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Ирина Наумовска

Клучни зборови:
Тина Иванова 2008 Ирина Наумовска

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат