Наслов:

ВОСХИТУВАЧКО МУЗИЦИРАЊЕ НА ВИОЛИНСКОТО ДУО АНА И ОЛЕГ КОНТРАДЕНКО

Кон концертот на Ана и Олеr Кондратенко, во nиiано придружба на Марија Вршкова, одржан деновиве во рамките на Охридско лето

Издадено на: 28.07.2008
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Вечер
Број: 13863 | Страна: 19

Програма:
Дела од Ле Клер, К.Ф.Е. Бах, Мошовски, Виењавски, Шостакович, Сарасате и Благоја Десковски.
Учесници:
Ана Кондратенко - виолина; Олег Кондратенко - виолина; Марија Вршкова - пијано

Клучни зборови:
2008 Ана Кондратенко Бах Благоја Десковски Виењавски Костадин Костадиновски Ле Клер Марија Вршкова Мошовски Олег Кондратенко Сарасате Шостакович

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат