Наслов:

ЕТНО ЏЕЗ-СПЕКТАКЛ НА СТЕФАНОВСКИ И НА СПАСОВ

СЕДУМ БИСА НА ОХРИДСКО ЛЕТО

Објавено на: 25.07.2008
Автор: Време
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Теодосиј Спасов и нашиот виртуоз на гитара Влатко Стефановски, придружени од флејтистите Ива Љубомирова од Бугарија и Страшо Темков
Забелешка:
СЕДУМ БИСА НА ОХРИДСКО ЛЕТО

Клучни зборови:
Влатко Стефановски Страшо Темков Теодосиј Спасов 2008 Време Ива Љубомирова

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат