Наслов:

„КАЛЕНДАР“ – МУЗИКА СО ОСУМ ЕМОЦИИ

Најновиот самостоен проект Кокан Димушевски

Објавено на: 21.07.2008
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Кокан Димушевски

Клучни зборови:
Тина Иванова 2008

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат