Наслов:

СПИРИТУАЛНО ОТВОРАЊЕ НА ОХРИДСКО ЛЕТО

ОХРИДСКО ЛЕТО 2008

Објавено на: 14.07.2008
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Нова Македонија
Број: 21439 | Страна: 14

Програма:
Забавна музика од американски автори.
Учесници:
Македонска филхармонија; Оркестарот на МОБ; диригент: Рејчел Ворби, САД; Џеси Норман - сопран, САД

Клучни зборови:
Оркестарот на МОБ 2008 Рејчел Ворби Џеси Норман Македонска филхармонија Нова Македонија Забавна музика Охридско лето Ангелина Димоска

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат