Наслов:

САКАМ ДА ОТКРИВАМ НОВИ МУЗИЧКИ ВКУСОВИ

Разговор - виолинистката Ана Кондратенко

Издадено на: 07.07.2008
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Ана Кондратенко

Клучни зборови:
2008 Ана Кондратенко Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат