Наслов:

КЛАСИЧНАТА МУЗИКА НЕ Е САМО ЗА СНОБОВИ

СТИЛ Пламенка Трајковска - виолинистка

Издадено на: 05.07.2008
Автор: Јасминка Павловска
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Пламенка Трајковска - виолинистка

Клучни зборови:
2008 Јасминка Павловска Пламенка Трајковска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат