Наслов:

СИЛАТА Е ВО МУЗИКАТА

„Синтезис“ го работеше албумот „Идентитет“

Издадено на: 20.06.2008
Автор: Валентина Тодоровска
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
„Синтезис“

Клучни зборови:
2008 Валентина Тодоровска Синтезис

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат