Наслов:

БРИЛИЈАНТЕН НАСТАП НА БОНИ ПРИНС БИЛИ

Завчера во арт-киното „Фросина“

Објавено на: 20.06.2008
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Бони Принс Били

Клучни зборови:
Тина Иванова 2008 Бони Принс Били

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат