Наслов:

МАКЕДОНСКИ НОТИ ВО МЕНХЕТЕН

Васко Дуковски и Исмаил Лумановски се први Македонци дипломци на „Џулијард“

Издадено на: 14.06.2008
Автор: Марија Кука
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Васко Дуковски, Исмаил Лумановски

Клучни зборови:
2008 Васко Дуковски Исмаил Лумановски Марија Кука

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат