Наслов:

ОТКРИЕНИ УНИКАТНИ ЗАПИСИ НА ВИЗАНТИСКО НОТНО ПИСМО

Во Долна Преспа пронајден се знаци на византиско пеење

Објавено на: 11.06.2008
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Јане Коџабашија

Клучни зборови:
Јане Коџабашија Тина Иванова 2008

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат