Наслов:

СЕДУМ МАКЕДОНСКИ МУЗИЧКИ НАДЕЖИ

Концертот со Македонската филхармонија - прв чекор кон успехот

Издадено на: 07.06.2008
Автор: Ивона Саздовска
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Македонската филхармонија, Саша Николовски - Ѓумар, Фросина Богдановска, Горан Папазоски, Софија Никоска, Кристијан Каровски, Горан Митрев, Ана Арангелова

Клучни зборови:
2008 Ана Арангелова Горан Митрев Горан Папазоски Ивона Саздовска Кристијан Каровски Македонската филхармонија Саша Николовски-Ѓумар Софија Никоска Фросина Богдановска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат