Наслов:

КОРЕКТНО И НЕЕНЕРГИЧНО

„Лучија од Ламермур“ - Гаетано Доницети - „Мајски оперски вечери 2008“

Издадено на: 03.06.2008
Автор: Елени Новаковска
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
„Лучија од Ламермур“ - Гаетано Доницети
Учесници:
МОБ, Пламен Карталов, Карло Донадио, Џесика Прат,Кирил Манолов, Ричард Карлучи, Анте Јеркуница, Марјан Николовски, Дејан Стоев, Катерина Митева
Забелешка:
„Лучија од Ламермур“ - Гаетано Доницети - „Мајски оперски вечери 2008“

Клучни зборови:
2008 Анте Јеркуница Дејан Стоев Елени Новаковска Карло Донадио Катерина Митева Кирил Манолов Марјан Николовски МОБ Пламен Карталов Ричард Карлучи Џесика Прат

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат