Наслов:

ВОЗДРЖАНА „АИДА“

ЗАВРШИЈА 36. МАЈСКИ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ

Објавено на: 02.06.2008
Автор: Јулијана Жабева Папазова
Периодика: Дневник
Број: 3683 | Страна: 14

Програма:
„Аида“ од Верди
Учесници:
МОБ, Калуди Калудов, Стефанија Сколастичи, Тамара Хаскин, Доријан Вилсон, Игор Дуловски

Клучни зборови:
Калуди Калудов МОБ 2008 Доријан Вилсон Јулијана Жабева Папазова Дневник Стефанија Сколастичи Тамара Хаскин Игор Дуловски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат