Наслов:

МОЌЕН КРАЈ НА „ОФ-ФЕСТ“

овации за Сеун Кути и оркестарот „Баобаб“

Издадено на: 31.05.2008
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Сеун Кути, оркестарот „Баобаб“

Клучни зборови:
„Оф-фест“ 2008 оркестарот „Баобаб“ Сеун Кути Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат