Наслов:

ЧУДНИ ЛАТИНОВЕРЗИИ НА ПОЗНАТИ ПОП-ХИТОВИ

настапи оркестарот на германскиот продуцент Сењор Коконат и нашите „Фолтин“

Објавено на: 29.05.2008
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Оркестарот на германскиот продуцент Сењор Коконат, „Фолтин“

Клучни зборови:
Тина Иванова „Фолтин“ 2008 Оркестарот на германскиот продуцент Сењор Коконат

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат