Наслов:

НОЌ ЗА ПАМЕТЕЊЕ СО ГАЛУЗИН И ТИМЧЕНКО

Кон „Турандот“ - Џакомо Пучини - Мајски оперски вечери 2008

Издадено на: 27.05.2008
Автор: Елени Новаковска
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
„Турандот“ - Џакомо Пучини
Учесници:
МОБ, Владимир Галузин, Наталија Тимченко, Бајазгалан Дашњам, Дејан Славов, Иван Томашев, Нико Исаков, Дејан Стоев, Дејан Тошев, Јануш Пшибилски
Забелешка:
Кон „Турандот“ - Џакомо Пучини - Мајски оперски вечери 2008

Клучни зборови:
2008 Бајазгалан Дашњам Владимир Галузин Дејан Славов Дејан Стоев Дејан Тошев Елени Новаковска Иван Томашев Јануш Пшибилски МОБ Наталија Тимченко Нико Исаков

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат