Наслов:

НЕЗАБОРАВНА „ТУРАНДОТ“

Владимир Галузин завчера блесна на сцената на МОБ

Објавено на: 26.05.2008
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
„Турандот“ на Џакомо Пучини
Учесници:
МОБ, Владимир Галузин, Јануш Пшибилски, Кузман Попов, Наталија Тимоченко, Иван Томашев, Марија Пупучевска, Зоран Николовски,

Клучни зборови:
Иван Томашев Тина Иванова Зоран Николовски Марија Пупучевска МОБ Кузман Попов 2008 Владимир Галузин Наталија Тимоченко Јануш Пшибилски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат