Наслов:

ВОКАЛНО ЈАКА, ДРАМСКИ БЛЕДА „ТОСКА“

Кон операта „Тоска“ од Џакомо Пучини, Мајски оперски вечери 2008

Издадено на: 16.05.2008
Автор: Елени Новаковска
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
„Тоска“ од Џакомо Пучини
Учесници:
МОБ, Огњан Драганов, Зоран Николовски, Марија Пупучевска, Пол Вајголд, Фабиана Браво, Марио Чанг, Нико Исаков, Бранислав Поп Георгиевски, Кирју Лијаковски, Лазар Белчев
Забелешка:
Кон операта „Тоска“ од Џакомо Пучини, Мајски оперски вечери 2008

Клучни зборови:
2008 Бранислав Поп Георгиевски Елени Новаковска Зоран Николовски Кирју Лијаковски Лазар Белчев Марија Пупучевска Марио Чанг МОБ Нико Исаков Огњан Драганов Пол Вајголд Фабиана Браво

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат