Наслов:

И ТАКА НАТАКА ВИРТУЕЛНО ПАТУВАЊЕ НА УМЕТНИЧКИОТ ИМПУЛС

Петнаесеттиот албум на „Леб и сол“

Издадено на: 09.05.2008
Автор: Валентина Тодоровска
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
„Леб и сол“

Клучни зборови:
2008 Валентина Тодоровска Леб и сол

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат