Наслов:

НА КРЕАТИВНИОТ ПАТРИОТИЗАМ МУ ТРЕБА СУБВЕРЗИВНОСТ

НОВОРАЗБУДЕНИОТ ПАТРИОТИЗАМ НА ДОМАШНАТА СЦЕНА

Објавено на: 03.05.2008
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Нова Македонија
Број: 21375 | Страна: 28


Клучни зборови:
Нова Македонија Ангелина Димоска 2008 Велвет андерграунд

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат