Наслов:

КОНЦЕРТИ НА „САКСОФОН КВАДРАТ“ и САКСОФОНИСТОТ ДЕТЛЕФ БЕНСМАН

ДММ 2008

Објавено на: 22.04.2008
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
Јубилејна Соната „125 Reise & Erler” од Детлеф Бенсман,
Учесници:
Саксафон Квадрат, Детлеф Бенсман, Нинослав Димов, Фросина Богдановска, Паскал Краповски, Рита Трпчева Поповиќ,

Клучни зборови:
ДММ 2008 Фросина Богдановска Детлеф Бенсман Нинослав Димов Паскал Краповски Саксафон Квадрат Марко Коловски Рита Трпчева Поповиќ

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат