Наслов:

ТРИЕСЕТ КОМПОЗИЦИИ ДОЖИВЕАЈА ПРЕМИЕРА

ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКА МУЗИКА

Објавено на: 09.04.2008
Автор: Јулијана Жабева Папазова
Периодика: Дневник
Број: 3640 | Страна: 17

Учесници:
ДММ,

Клучни зборови:
ДММ 2008 Јулијана Жабева Папазова Дневник

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат