Наслов:

ОРКЕСТАРСКИ ИЗВЕДБИ НА ФИЛМСКИ МУЗИЧКИ ТЕМИ

МАКЕДОНСКА ФИЛМСКА МУЗИКА – МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА

Објавено на: 29.03.2008
Автор: Јулијана Жабева Папазова
Периодика: Дневник
Број: 3631 | Страна: 17

Програма:
Филмска музика од Зографски, Бранѓолица, Константинов, Пејовски, Џајковски,
Учесници:
Македонска филхармонија, Елена Христооа, Александра Лазаровска, Владимир Поп Христов, Здравко Ангелов, Борјан Цанев, Марија Вршкова,

Клучни зборови:
Владимир Поп-Христов Марија Вршкова Александра Лазаровска 2008 Здравко Ангелов Јулијана Жабева Папазова Дневник Елена Христооа Македонска филхармонија Борјан Цанев

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат