Наслов:

АМЕРИКАНСКИ ЏЕЗ ВО СИМФОНИСКИ РАМКИ

концерт на Грег Хопкинс и триото на Тони Китановски со Македонската филхармонија

Издадено на: 22.03.2008
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Македонската филхармонија Грег Хопкинс и триото на Тони Китановски

Клучни зборови:
2008 Македонската филхармонија Грег Хопкинс и триото на Тони Китановски Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат