Наслов:

ТОПЛИ ПОБОЖНИ ПОРАКИ CO ФЛУИДНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА

Женски камерен хор „Св. Злата Мегленска",

Објавено на: 15.03.2008
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Македонско радио

Програма:
„Достојно ест“ од Хармосин-Охридски, „Богородице прилежно“ од Арханѓелски, „Твоју милост“ од Бортњански, „Во царство Твојем“ од Христов, „Домјанух пророка“ од Скаловски, „Да исправитсја молитва Твоја“ од Иванов, „Алелуја“ од Запров, „Многаја лета“ и др.
Учесници:
Женски камерен хор „Св. Злата Мегленска", Летка Димовска-Полизова

Клучни зборови:
Многаја лета Бортњански Летка Димовска-Полизова Костадин Костадиновски Хармосин-Охридски Иванов Богородице прилежно Алелуја Арханѓелски Достојно ест Твоју милост Запров Во царство Твојем Женски камерен хор Св. Злата Мегленска Домјанух пророка Македонско радио 2008 Скаловски Да исправитсја молитва твоја Христов

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат