Наслов:

СОСЕМА СОЛИДНО И КОРЕКТНО

Оперски предигри, арии, дуети

Објавено на: 14.03.2008
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
Оперски предигри, арии, дуети
Учесници:
Македонска филхармонија, Карло Донадио, Весна Гиновска-Илкова, Јанез Лотриќ, Наташа Јовиќ

Клучни зборови:
Македонскa филхармонија предигри дуети арии Марко Коловски Весна Гиновска-Илкова 2008 Јанез Лотриќ Наташа Јовиќ Карло Донадио Македонско радио - Радио Скопје

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат