Наслов:

ОПЕРСКА ЅВЕЗДА СО РОКЕРСКИ ТРЕТМАН

Разговор со сопранот Весна Гиновска-Илкова

Издадено на: 08.03.2008
Автор: Александра Тодоровска
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Весна Гиновска-Илкова

Клучни зборови:
2008 Александра Тодоровска Весна Гиновска-Илкова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат