Наслов:

ВЕЧЕР БЕЗ ОПЕРСКИ СЈАЈ

Кон обновата на операта „Лучија од Ламермур“ - Гаетано Доницети, диригент Јосип Шего, Хрватска, продукција МОБ

Издадено на: 06.03.2008
Автор: Елени Новаковска
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
„Лучија од Ламермур“ - Гаетано Доницети
Учесници:
МОБ, Јосип Шего, Пламен Карталов, Дејан Прошев, Горан Начевски, Ѓорѓи Цуцковски Дејан Стоев, Катерина Митева, ељан Славов, Сања Керкез
Забелешка:
Кон обновата на операта „Лучија од Ламермур“ - Гаетано Доницети, диригент Јосип Шего, Хрватска, продукција МОБ

Клучни зборови:
2008 Горан Начевски Дејан Прошев Ѓорѓи Цуцковски Дејан Стоев Елени Новаковска ељан Славов Јосип Шего Катерина Митева МОБ Пламен Карталов Сања Керкез

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат