Наслов:

„РАДИЈАТОР“ – ПРОВОКАТИВНА ТАНЦОВА ПИЕСА

Модерната претстава на кореографот од Холандија,

Објавено на: 03.03.2008
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
„Радијатор“
Учесници:
Македонски балет, Артур Кугелеин, Олга Панго, Саша Евтимова, Марина Георгивска, Лиле Миленковска, Јан Кисилев, Володимир Борисов, Дмитро Чеботар,

Клучни зборови:
Саша Евтимова Марина Георгивска Јан Кисилев Володимир Борисов Дмитро Чеботар Тина Иванова Лиле Миленковска Олга Панго 2008 Македонски балет Артур Кугелеин

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат