Наслов:

СЕКОЈА ТРАДИЦИЈА СЕ ЧУВА СО ЖИВОТ, А НЕ СО ЗАБОРАВ

Музичка продукција на МРТВ - концертен апел за опстанок

Издадено на: 01.03.2008
Автор: Александра Тодоровска
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Музичка продукција на МРТ

Клучни зборови:
2008 Александра Тодоровска Музичка продукција на МРТ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат