Наслов:

СТИЛСКИ БОГАТ КОНЦЕРТ ЗА СВ. ВАЛЕНТИН

Кон концертот „Љубов"на Македонската филхармонија, диригент Доријан Вилсон (САД), солисти: Гвенет-Ан Џеферс, сопран, и Родни Кларк, баритон (Велика Британија

Објавено на: 21.02.2008
Автор: Елени Новаковска
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
Дела од Џорџ Гершвин
Учесници:
Македонската филхармонија, Доријан Вилсон,Гвенет-Ан Џеферс, Родни Кларк,
Забелешка:
Кон концертот „Љубов"на Македонската филхармонија, диригент Доријан Вилсон (САД), солисти: Гвенет-Ан Џеферс, сопран, и Родни Кларк, баритон (Велика Британија

Клучни зборови:
2008 Доријан Вилсон Гвенет-Ан Џеферс Родни Кларк Македонската филхармонија Елени Новаковска

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат