Наслов:

УМЕТНИЧКИ КОНЦЕПТ И КРЕАТИВЕН ПИЈАНО ЗВУК

ЗА НОВОТО ЦЕДЕ НА ПИЈАНИСТОТ СИМОН ТРПЧЕСКИ, ИЗДАНИЕ НА „ЕМИ-КЛАСИК“

Издадено на: 20.02.2008
Автор: Јулијана Жабева Папазова
Периодика: Дневник
Број: 3598 | Страна: 17

Учесници:
Симон Трпчески

Клучни зборови:
2008 Дневник Јулијана Жабева Папазова Симон Трпчески

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат