Наслов:

ЛАДИСЛАВ ПАЛФИ – НЕЗАБОРАВЕНИОТ МУЗИЧКИ ГЕНИЈ

последен збор

Објавено на: 18.02.2008
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Ладислав Палфи–ин мемориам

Клучни зборови:
2008 Ладислав Палфи Тина Иванова

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат