Наслов:

НЕ СУМ СТАР, САМО ИГРАМ МНОГУ ГОДИНИ

Интервју со балетскиот уметник Екрем Хусеин

Издадено на: 16.02.2008
Автор: Петранка Талеска
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Екрем Хусеин

Клучни зборови:
2008 Екрем Хусеин Петранка Талеска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат