Наслов:

ТРПЧЕСКИ НАПРАВИ ВИСТИНСКИ ПРАЗНИК ВО ШТИП

Симон Трпчески брилјираше на сцената.

Издадено на: 13.02.2008
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
Дебиси, Шопен, Рахманинов, Прокофјев, Астор Пјацола, Григ,
Учесници:
Симон Трпчески

Клучни зборови:
2008 Астор Пјацола Григ Дебиси Прокофјев Рахманинов Симон Трпчески Тина Иванова Шопен

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат