Наслов:

КАВАЛИТЕ И ТАМБУРИТЕ НЕ СЕ ЗА ВО КОНЗЕРВА

СТИЛ - Разговор со Александар Јовевски,

Издадено на: 09.02.2008
Автор: Петранка Талеска
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Александар Јовавски

Клучни зборови:
2008 Александар Јовавски Петранка Талеска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат