Наслов:

МЛАДИТЕ ОПЕРСКИ ПЕЈАЧИ ИМААТ СВОЈ ПОТЕНЦИЈАЛ

Кон концертот на учесниците на мастеркласот на Оливера Миљаковиќ

Објавено на: 30.01.2008
Автор: Елени Новаковска
Периодика: Вест
Страна: 11

Учесници:
Музичката младина на Македонија, Македонската опера и балет, Игор Гиновски, Ирина Герасимовска, Олгица Милевска, Катерина Митева, Горан Начевски, Ирена Кавкалеска, Ѓорги Цуцковски
Забелешка:
Кон концертот на учесниците на мастеркласот на Оливера Миљаковиќ

Клучни зборови:
Ирина Герасимовска Ирена Кавкалеска Ѓорги Цуцковски Игор Гиновски Олгица Милевска Катерина Митева Елени Новаковска Горан Начевски Македонската Опера и Балет 2008 Музичката младина на Македонија

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат