Наслов:

ЧУВСТВОТО КОГА СВИРАМ ДОМА СЕ ВИКА СРЕЌА

Симон Трпчески со концерти низ Македонија

Издадено на: 30.01.2008
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Симон Трпчески

Клучни зборови:
2008 Симон Трпчески Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат