Наслов:

„ПРОЕКТ ЖЛУСТ“ И МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА – КОНЦЕРТ ЗА ПАМЕТЕЊЕ

„Проект жлуст“ го заокружи еднодецениското постоење

Издадено на: 19.01.2008
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
композиции на Иван Бејков и Емин Џијан
Учесници:
Македонска филхармонија, „Проект жлуст“,

Клучни зборови:
„Проект жлуст“ 2008 Емин Џијан Иван Бејков Македонска филхармонија Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат