Наслов:

ДЕТСКИТЕ СИМФОНИСКИ КОНЦЕРТИ ТРЕБА ДА СТАНАТ ТРАДИЦИЈА

програма наменета за најмладите

Издадено на: 17.01.2008
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Македонска фичлхармонија, МОБ, Александар Герасимовски

Клучни зборови:
2008 Александар Герасимовски Македонска фичлхармонија МОБ Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат