Наслов:

ЕДНА ДЕЦЕНИЈА ВОЗБУДЛИВИ ЗВУЧНИ НАСТАПИ

„Проект жлуст“ ќе одржи заеднички концерт со Македонската филхармонија

Издадено на: 14.01.2008
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Македонска филхармонија, „Проект жлуст“

Клучни зборови:
„Проект жлуст“ 2008 Македонска филхармонија Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат