Наслов:

АНА ДУРЛОВСКА ОСВОИ СО СВОЈАТА БРАВУРОЗНОСТ

НОВОГОДИШЕН ГАЛА КОНЦЕРТ НА МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА

Издадено на: 02.01.2008
Автор: Јулијана Жабева Папазова
Периодика: Дневник
Број: 3557 | Страна: 18

Програма:
композиции од Офенбах, Шостакович, Лехар, Андерсон, Калман и Хачатуријан,
Учесници:
Македонска Филхармонија, Борјан Цанев, Ана Дурловски,

Клучни зборови:
2008 Ана Дурловски Борјан Цанев Дневник Јулијана Жабева Папазова Македонска филхармонија

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат