Наслов:

ТОШЕ СТАНА МИТ НА БАЛКАНОТ

Загуба

Објавено на: 31.12.2007
Автор: Валентина Тодоровска
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Во спомен на Тоше Проески

Клучни зборови:
Валентина Тодоровска Тоше Проески 2007

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат