Наслов:

ВИСТИНСКО ОСВЕЖУВАЊЕ ЗА МУЗИЧКИТЕ СЛАДОКУСЦИ

КОНЦЕРТ НА „НУВЕЛ ВАГ“ ВО УНИВЕРЗАЛНАТА САЛА

Објавено на: 19.12.2007
Автор: Михајло Грбевски
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
францускиот состав „Нувел ваг“
Забелешка:
КОНЦЕРТ НА „НУВЕЛ ВАГ“ ВО УНИВЕРЗАЛНАТА САЛА

Клучни зборови:
2007 Михајло Грбевски „Нувел ваг“

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат