Наслов:

ЗАДЛАБОЧЕНО МУЗИЦИРАЊЕ ЗА МУЗИКАТА

За „Де мусицис“ - последното дело на д-р Драгослав Ортаков

Издадено на: 14.12.2007
Автор: Георги Старделов
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
„Де музицис“, Драгослав Ортаков

Клучни зборови:
„Де музицис“ 2007 Георги Старделов Драгослав Ортаков

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат