Наслов:

МУЗИЧКАТА ПРОДУКЦИЈА НЕМА ДА БИДЕ ПОД КАПАТА НА МРТ

Вработените стравуваат

Издадено на: 10.12.2007
Автор: Верче Георгиевска
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Музичка продукција на МРТ

Клучни зборови:
2007 Верче Георгиевска Музичка продукција на МРТ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат