Наслов:

ЕМОЦИОНАЛНА И СПИРИТУАЛНА ИНТЕРПРЕТАЦИЈА

КОНЦЕРТ НА ТЕОДОСИЈ СПАСОВ СО МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА

Објавено на: 10.12.2007
Автор: Јулијана Жабева Папазова
Периодика: Дневник
Број: 3538 | Страна: 19

Учесници:
Македонска фичхармонија, Теодосиј Спасов, Свилен Симеонов

Клучни зборови:
Теодосиј Спасов Македонска фичхармонија Јулијана Жабева Папазова Свилен Симеонов 2007

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат